PortalHomeRegisterLog in

Share | 
 

 Leina Hangat Berazam Jadi Isteri Mithali

Go down 
AuthorMessage
.___AMIR___.
HOST Administrators
HOST Administrators
.___AMIR___.

Posts : 93
Join date : 2008-12-05
Age : 35
Location : Gong Badak.Terengganu

PostSubject: Leina Hangat Berazam Jadi Isteri Mithali   Fri 4 Sep - 21:08:52

"Suami selalu menasihatkan saya supaya lebih dekatkan diri dengan Allah, dan jangan terlalu over bila berkelakuan. Kita kena hormat diri sendiri, barulah orang lain akan hormat kepada kita," akui Leina yang baru mendirikan rumahtangga enam bulan lepas.


Perpisahannya dengan bekas suami yang juga merupakan bangsa Perancis telah membuka mata Norazlina Abdul Rahman,37, atau lebih dikenali dengan nama Leina Hangat untuk memberi peluang kepada jejaka Melayu untuk menawan hatinya. Perkenalan yang bermula di sebuah salon kecantikan telah membibitkan perasaan cinta yang kemudiannya disulam kepada ikatan suami isteri.

Kini, Leina mengakui hidupnya lebih bahagia bersama suami, Mohd. Zaipul Bahri Ghazali, 35, setelah lebih empat tahun digantung tidak bertali pada perkahwinan pertamanya.

"Jika dulu bekas suami yang akan masak kerana dia seorang chef, dan mungkin kehidupan bersama setahun tak banyak bagi saya pengalaman sebenar berumahtangga. Sekarang saya akan cuba yang terbaik dan sedang belajar memasak kegemaran suami kerana selera kami berbeza, dia berasal dari Kelantan manakala saya orang Johor.

"Saya juga cukup bertuah kerana minat kami sama, suka menjaga kebersihan dan kecantikan diri kerana dia metroseksual. Selalunya kami akan lakukan manicure dan pedicure bersama-sama. Dia seorang yang tak banyak bercakap namun sangat cerewet bila sampai bab makanan. Apa-apa yang dimasak mesti ada lauk yang garing," ujarnya yang merancang akan membuat hidangan Nasi Bukhara menjelang Aidilfitri yang bakal tiba.

Menurutnya, Aidilfitri pada tahun ini disambut sederhana kerana mereka akan menyambutnya di Kuala Lumpur kerana suami kehabisan cuti yang banyak digunakan untuk berbulan madu dan menunaikan umrah. Leina juga masih menantikan rezeki untuk menimang cahayamata.

_________________

___F _U _C _K _M _E _- _A _M _I _R- _G _C _C___

Back to top Go down
http://www.ganucyber-gccfm.co.cc/
 
Leina Hangat Berazam Jadi Isteri Mithali
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jadi... Gimana?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Send ALL Your Friends... :: Berita Hiburan-
Jump to: